Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Valet lemn masiv (portmantou, suport de haine) umeras cuier
185 lei
Brand
Pencari
Cod produs
vcls014
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Valet (portmantou, suport de haine) varianta eleganta la umerase atarnate inestetic si cuier agromerat, piesa de mobilier pentru dressing si orice camera, birou, spatii comerciale+

0760096640 doar WhatsApp sau apel telefonic

Util pentru aranjarea hainelor pe umeras in camera sau birou, o alternativa comoda la depozitarea in sifonier, dar evitand sifonarea din cuier, sau pregatite pentru o imbracare ulterioara rapida.

Atentie: starneste admiratia iar scaunele, canapelele, paturile, fotoliile raman libere, e ordine!

Lemn de fag/stejar masiv,  uscat, lucrat manual, baituit sau natur, lacuit

~ 120x36x38cm, umeras ~45cm cel din oferta

Se pot incadra alte dimensiuni si accesorii, esenta lemnului, culori, combinatii de nuante si stil asortate cu mobila existenta si proiectele specialistilor in design

Din experienta artizanilor prelucrarii lemnului masiv si arhitectilor din secolul trecut rasare o stea ce insufla relaxare, eficienta si stil, de la oameni talentati catre cei ce adora sa-si exprime vocatia si personalitatea prin aprecierea abilitatilor si calitatilor proprii.

Istoria portmantoului se pierde in documentele si desenele antice si a ramas o prezenta contiunuua in decoratia caselor, mereu in tendinte si practic, starnind intotdeauna admiratia. In prezent se pune accentul pe multifunctionaliate prin accesorizare si stil clasic sau modern, adaptandu-se usor oricarui stil de mobilier.
Din Gura in Gura